Vandaag verwelkomt Lunetier Ludovic het topmerk Theo Eyewear in zijn vaste collectie. Bekend door zijn originaliteit en befaamd voor zijn kwaliteit past dit Belgische merk perfect binnen het universum van Lunetier Ludovic.

Naast de nieuwste collecties van Theo Eyewear neemt Lunetier Ludovic ook een uitgelezen selectie van vintage modellen op in zijn aanbod. Ludovic en zijn team kregen het privilege om in de goed beschermde kelders van het familie bedrijf in Antwerpen op zoek te gaan naar de parels uit het verleden.

Topstukken van Theo worden voor het eerste sinds jaren weer boven gehaald, verheugend nieuws voor de echte Theo liefhebbers, nostalgische connaisseurs van dit legendarische merk. Klassiekers, pure design stukken, limited editions en buitengewone Theo brillen zijn nu te vinden bij Lunetier Ludovic op de Zavel.

THEO EYEWEAR HISTORISCH

Het theo hoofdkwartier ligt in Antwerpen. Mik, Toon en Jan, de 3 zonen van Big Boss Wim Somers, stapten enkele jaren geleden ook in de zaak en vandaag de dag werken er meer dan 30 mensen voor theo, in binnen- en buitenland. Het kleine familiebedrijf groeide uit tot een belangrijke speler op de internationale optiekmarkt.

Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 30 jaar later, wordt theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen...

Aarzel niet om de prijs in de winkel te vragen

Accueillir Theo Eyewear

Accueillir Theo Eyewear fut pour Ludovic une évidence. Toujours dans l’idée de représenter exclusivement les meilleures collections de lunettes design, Ludovic réalise un rêve en présentant les nouvelles montures de cette institution à sa clientèle.

Ludovic n’a pas froid aux yeux car à côté des nouvelles montures consciencieusement sélectionnées il décide de surprendre davantage en proposant à ses clients une série de lunettes vintages de la marque Theo.

Après une journée de chasse aux trésors dans les caves secrètes de l’entreprise familiale à Anvers, Ludovic et son équipe ont ressorti d’anciens modèles surprenants, de vraies pépites de design, de créativité et d’originalité.

N’hésitez pas à vous renseigner sur les prix en boutique

logo theo.PNG