Article de presse Madame Figaro

Ne ratez pas cette prochaine édition, disponible en librairies et kiosques dès ce samedi 25 mai 2019.

Après une journée de chasse aux trésors dans les caves secrètes de l’entreprise familiale à Anvers, Ludovic et son équipe ont ressorti d’anciens modèles surprenants, de vraies pépites de design, de créativité et d’originalité.

Dans la cave de Theo à Anvers

Dans la cave de Theo à Anvers

Naast de nieuwste collecties van Theo Eyewear neemt Lunetier Ludovic ook een uitgelezen selectie van vintage modellen op in zijn aanbod. Ludovic en zijn team kregen het privilege om in de goed beschermde kelders van het familie bedrijf in Antwerpen op zoek te gaan naar de parels uit het verleden.

Dorian et Ludovic - Kelder van Theo

Dorian et Ludovic - Kelder van Theo

Topstukken van Theo worden voor het eerste sinds jaren weer boven gehaald, verheugend nieuws voor de echte Theo liefhebbers, nostalgische connaisseurs van dit legendarische merk. Klassiekers, pure design stukken, limited editions en buitengewone Theo brillen zijn nu te vinden

bij Lunetier Ludovic op de Zavel.